Godt nyttår

Det er i dag vi skal ønske hverandre godt nyttår og takke for det gamle, men det er med tunge tanker vi gjør det. Denne siste uken av 2004 har tatt mye – fra mange. I øyeblikket er vår gode venn Ole Berge Drægni + kjæreste og hennes barn savnet i Thailand etter den helt uvirkelige katastrofen.

Vi håper ennå at dere skal komme tilbake!

For oss har 2004 vært spesielt på flere måter. Vi har mistet en hund tidligere i år, også den i unormalt store vannmasser. Men vi har også opplevd mye hyggelig. Vi giftet oss i juni, og hadde en kjempetur til Kenya i juli-august. Like før jul fikk vi en ny hund. Og vi har hatt mange fine jaktturer, og vil gjerne få sagt takk til alle jaktvenner og til vertsskapet på Bøen.

Selv om vi er trist i dag – og kanskje nettopp derfor – vil vi ønske familie, venner og kjente et

GODT NYTT ÅR!

Hilsen Hilde og Atle


OPPDATERING 27. FEBRUAR
Ole, samboer og datteren hennes kom ikke tilbake. Men de ble funnet, og 25. februar ble Ole minnet i Fortun kyrkje.

Stengt vei…

Et stort ras dekker veien mellom Hafslo og Gaupne i øyeblikket.

(bilde fra nrk.no)
Mange som ikke kommer seg på jobb og andre ting for tiden, men nå har Paxar + noen andre lokale bedrifter gått sammen om å sponse fergen mellom Solvorn og Ornes (noe kommunen og Vegvesenet ikke ville!), slik at det er mulig å komme seg frem og tilbake likevel…

Oppdatering: fra Sogn Avis 18. desember:
På tide at nokon tok ansvar, seier skippar Per Asle H�rum, etter at Atle Gandrudbakken og næringslivskollegaer i Luster opna pengeboka og fekk ferja i drift ein gong i timen utover dagen i går. Då gjekk det ikkje lang tid før Luster kommune reagerte på utspelet og sa dei ville betala gildet.